Subsidieregeling isolatie De Ronde Venen

subsidie isolatie De Ronde Venen De Ronde Venen heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan. Zeker bij nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen zorgt De Ronde Venen voor modelwoningen en veel informatie over isolatie. Maar is er eigenlijk wel een subsidie beschikbaar voor het isoleren van jouw huis in De Ronde Venen ? Ontdek alle landelijke en lokale subsidies voor isolatie op deze website en haal je voordeel met onze bespaartips.

*Tip: → Wat kost het isoleren van jouw huis? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale specialisten. Vergelijk en bespaar tot 30%!

Oude subsidieregeling

Huiseigenaren in De Ronde Venen kunnen subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. Er moet dan wel ten minste twee verschillende soorten isolatie van voldoende omvang worden toegepast. Denk aan: dakisolatie, gevelisolatie, vloer/bodemisolatie, spouwmuurisolatie of hoogrendementsglas. Deze subsidie bedraagt ongeveer 20% van de totale isolatiekosten  bij een prijstechnisch en kwalitatief goed bedrijf. Ook VvE’s (vereningen van eigenaren) in De Ronde Venen kunnen subsidie krijgen voor isolatie. Daarnaast is er subsidie voor energieadvies, het maken van een meerjarig onderhoudsplan en begeleiding. Deze regeling was tot 31 december 2018 geldig. Er is gelukkig weer een nieuwe landelijke subsidie beschikbaar van in totaal 84 miljoen euro. De subsidieregeling ging per 2 september 2019 in. Maak er gebruik van nu het kan! De huidige stand op 1 april 2020 is dat er nog 76.401.925 euro beschikbaar is. Er waren in totaal 10.439 aanvragen en er is al 7.598.075 euro verstrekt. Wees er snel bij want op = op!

Eerdere subsidies

De Ronde Venen kende een subsidie voor woningisolatie. Deze subsidieregeling is helaas per 1 juli opgehouden te bestaan. Je kunt nog wel profiteren van verlaagde btw subsidie in De Ronde Venen als je de aanvraag voor 1 juli hebt ingediend. Mocht dat het geval zijn dat zul je een aantal documenten meten overleggen en vervolgens zal worden vastgesteld welke subsidies worden toegekend. Deze regeling kan het isoleren van je woning in De Ronde Venen erg aantrekkelijk maken. Je kunt nu vanzelfsprekend gebruik maken van de regeling van het lage BTW tarief. Met deze regeling betaal je dan geen 21% BTW maar slechts 9% BTW op de kosten van de arbeidsuren. Voor lokale subsidies ga je naar de website energiesubsidiewijzer.nl.

Comfortabel wonen in De Ronde Venen

Een goed geïsoleerde woning in De Ronde Venen geeft je een groot wooncomfort. Want wonen in een comfortabel huis is een genot waar we allemaal naar streven. Dat genot wordt in hoge mate bepaald door de mate waarin je je lekker voelt in je huis. Een aangename omgeving met een aangename temperatuur brengt je tot rust. Met een goede dakisolatie en andere vormen van isolatie in je woning in De Ronde Venen krijg je dat extra comfort dat je zoekt.

Voordelige tarieven in De Ronde Venen

Als je de juiste informatie kunt verzamelen over woningisolatie in De Ronde Venen is het een stuk eenvoudiger om te bepalen welke keuzes je moet maken bij het isoleren van je woning. Gelukkig biedt deze website alle noodzakelijk informatie over isolatie. Ontdek bijvoorbeeld meer informatie over de kosten van isolatie.

Meer informatie:

Rendement op isolatie

Ook in De Ronde Venen heb je te maken met verschillende tarieven voor isolatie. Zeker momenteel is het heel aantrekkelijk om te investeren in allerlei vormen van isolatie voor je woning. De opbrengst over een aantal jaren zal hoger zijn dan wanneer je de investering niet zou gebruiken voor isolatie maar op een spaarrekening zou zetten. Ook deze berekening kun je zelf heel gemakkelijk maken op basis van een aantal offertes die je kunt opvragen. Afgezien van dit voordeel speelt de waarde van je huis ook een rol. Een huis waarvan de opbrengsten van de aanwezige isolatie voldoende zijn om het huis van voldoende energie te voorzien zal zeer aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers. Het hogere bedrag dat je huis waard wordt is een extra reden om tot isolatie over te gaan. Wist je dat je gemiddeld, door de verlaagde btw, zo’n 1300 euro kunt besparen op de kosten van isolatie? Spouwmuurisolatie is het meest aantrekkelijk zie tabel: Vrijstaand huis 100 m²

Soort Oppervlakte Gemiddelde investering Besparing jaarlijks Terugverdientijd
Dakisolatie 75 m² € 2350,- € 430,- +- 5 jaar
Vloerisolatie 65 m² € 2000,- € 310,- +-  6 jaar
Spouwmuurisolatie 100 m² € 2150,- € 517,- +- 4 jaar

*Gebaseerd op berekeningen van MilieuCentraal.

Veel aanbod in De Ronde Venen

In De Ronde Venen zijn een groot aantal specialisten gevestigd die je kunt inschakelen voor allerlei vormen van isolatie. De omgeving zorgt natuurlijk ook voor veel potentiële klanten in de regio De Ronde Venen . Het is daarom zeer lonend om bij diverse bedrijven offertes op te halen en om die offertes te vergelijken. De concurrentie is groot maar daar kun je natuurlijk altijd je voordeel mee doen. Gelukkig kun je via onze website in een keer offertes aanvragen van lokale isolatiespecialisten in De Ronde Venen . Vul hieronder je postcode in en vervolgens het formulier. Ontvang vrijblijvend de offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Op deze manier kun je tot wel 30% op de kosten besparen.

Scherpe offerte binnen 1 dag

Aangezien het om maatwerk gaat verschilt de totale prijs van isolatie per specialist aanzienlijk. Via onze website ontvang je direct een scherpe offerte binnen een werkdag.